Mer flitigt uppdatering

har jag på instagram. Där heter jag deltas.katter och det är ett öppet konto, så vem som helst kan se det. Jag uppdaterar ett par ggr/vecka, ibland tom flera ggr/dag.
 
Marussia är så lik sin mor, Jivara. Båda två har flyttat kullarna och det har även Marussia gjort med denna kull. Så just nu bor dom i en kattbädd under databordet.
 
Carina kommer idag med hagen och jag hoppas att Marussia går med att ha dom i hagen. Enda fördelen med att kullen bor i en kattbädd är att det är lätt att socialisera alla samtidigt.
 
Igår hade jag kattbädden i knäet flera timmar o Marussia kom o gick lite då och då.
 
Vad gäller vikterna är jag väldigt imponerande av småttingarna, Marussia har alltid haft bra med mjölk men detta är helt otroligt. Idag blir dom bara 3 veckor och Cervélo och Scott ligger redan över 400 gram, idag kommer även Pinarello gå över 400 gram och Bianchi är nog där om 1-2 dagar gissar jag.
 
Igår var jag och handlade kattungemat, just nu är det Marussia som äter det (o Dolce, när hon lyckas få lite rester). Detta handlade jag och så köpte jag även 5 påsar med VOM-mat, som Marussia just nu verkligen älskar.
 
Jag kör mkt med RC, som synes, men jag tycker även att ProPlan har bra mat. Tyvärr hade dom inte fler kartonger än dessa två. Det blir intressant att se hur länge detta räcker.
 

Kommentera här: