Det är ovanligt tidigt

men så är detta en kull som är tidig, ledd av kullens Duracell-katt, dvs Tatyana som byter namn till Tanja. Redan när hon började kravla omkring i bolådan var hon missnöjd och skulle bara ut ur bolådan.
 
Direkt när man kom till bolådan och pratade med dom och Marussia vaknade Tanja snabbt. Satte man ner en hand för att klappa på småttingarna ville Tanja genast bli upplyft.
 
Kattungehagen, som jag delar med Carina, fick jag när kullen var ett par veckor o satte då upp den. Men inte ens då var Tanja nöjd utan hon ville bara utforska stället mer och mer. 
 
Marussia blev nog lite stressad över att Tanja var så missnöjd med att vara instängd så Marussia hade en stor flyttardag. Dvs hon flyttade ut kattungarna ur hagen och vi satte tillbaka dom, innan Marussia till slut lugnade ner sig. Kattungarna har oftast sovit i en kattbädd i lekhagen men när de har varit vakna har de oftast varit utanför lekhagen.

Därför tog vi bort hagen i helgen (ovanligt tidigt då dom nyss blev 5 veckor) och passade på att möblera om så att det inte skulle vara så trångt.
 
Lördagkväll var vi borta och när vi kom hem låg Tanja högst upp i klättertunna. Hon hade visat oss tidigare att hon kunde klättra upp (hon fick lite hjälp med att ta sig ner första gångerna) o ner. För säkerhetsskull har vi dock fortfarande filtar runt tunnan.
 
 
1 Erik Ågren:

skriven

Vilken härlig katt :-)

Kommentera här: