Chakrakullen är redan 5 veckor

och nu är det full fart på dom. Dom har äntligen förstått att köttfärs är bra, men vi har verkligen fått kämpa med denna kull.
 
När man ska börja ge små smakportioner så är det alltid någon kattunge som tycker att det är så mycket mysigare att ligga hos mamma och snutta. I denna kull var det alla 5!!
 
Men skam den som ger sig, smakportion nr 7 ell 8 förstod framför allt Vishuddha att det var gott. Hon var en hungrig piraya och nafsade efter husses fingrar.
 
 
Sen förstod även Anahata att det var gott och dom kunde börja äta från tallrik. Svaddhisthana och Sahasrara var dom som sen förstod det och Manipura är den som visserligen kan äta från handen men inte riktigt förstått det där med att äta från tallrik.
 
Det har hänt mycket på bara en vecka, dom är mkt mer aktiva och mer ivrig att rymma. Då vi har födelsedagar som kommer upp (med gäster som kommer) så vill jag gärna behålla dom i hagen ett par veckor till. Ja, om det går vill säga. Vishuddha är en riktig rymmare o hon kommer att bli kullens Duracell-kattunge.
 
Ella är fortfarande väldigt mån om sina kattungar o därför tar vi fortfarande bara några kullkort innan vi sen tar de enskilda korten.
 
 
1 Therese:

skriven

Tiden går fort, det var ju nyss dom föddes =) Supersöta är dom.

Kommentera här: