Marussia och Eddie

Marrussia har fått en pojkvän på besök, Eddie Cochran. Han kom i söndags och liftade med Susanne (tack vännen) ner från Luleå i samband med Luleå-utställningen.
 
Det är tänkt att det ska bli en fin kull med dessa två, dvs om Marussia vill börja löpa. Hon fick sista p-pillret mitten av augusti så nu väntar jag ivrigt och otåligt på att hon ska komma igång.
 
 
Så här ser parningen ut mellan Marussia och Eddie. Eddie är en halvbror till Ella och kommer alltså från S*Frostuddens.
 
Förväntat färgutfall blir svartmönstrade hanar och vad gäller honor så blir de antingen mönstrade sköldpaddor eller svartmönstrade. Tänk vad häftigt att få en sköldpadda, jag har haft lite svårt för dom tidigare men nu har jag upptäckt hur fina dom kan vara!
 
Ella har tyvärr mer eller mindre alltid lekt lite hårdhänt med Dolce. Det kommer sig nog av att hon är yngsta tjejen av Karins två kullar. Kull 1 (där Eddie är född) är 5 dagar äldre och det gör en hel del.
 
För ett par månader sen började även Sakhi gå på Dolce ibland. Vi har inte sett något mönster då det sker och det sker inte ens varje vecka men såklart är det jobbigt för Dolce ändå.
 
Att ta hem en ny katt, som dessutom är fertil, är alltid ett stressmoment så därför tog vi beslutet att låta Dolce få lite semester och har lånat ut henne till en kompis till äldsta sonen. Vi lämnade henne förra veckan och det känns redan nu tomt, mycket tomt utan vår pälskling Dolce. Så nu hoppas vi på att det ska bli en lyckad parning mellan Marussia och Eddie - gärna snabbt - så att Dolce får komma hem igen.
 
 

Kommentera här: