Marussia och Eddie Cochrane

ska bli föräldrar om ca en månad!   Förväntat utfall blir svartmönstrade hanar och vad gäller honor så blir de antingen mönstrade sköldpaddor eller svartmönstrade.
 
Jag har varit borta en hel del del senaste tiden men nu kommer jag försöka vara hemma. Jag pratade med en kompis ang Marussia förra torsdagen (då familjen var ute och åt middag) och jag sa att om jag tittar på Marussias tissar är hon dräktig men hon har inte ändrat beteende.
Direkt jag lagt på luren säger 2 familjemedlemmar att hon gör ju inget annat än äter och sover så jorå, hon hade visst ändrat beteende det var bara jag som inte sett det.   
 
Marussia hade ett mycket annorlunda löp när Eddie var hos oss och det blev nog inte så mångar parningar så med tanke på det så valde jag för första gången att göra ett ultraljud på katt.
 
Delar av familjen följde med och kollade på ultraljudet och veterinären såg åtminstone 4 blåsor. Jag har valt tema för denna kull men om det blir 7 kattungar så har jag ett givet tema. Vi får väl vänta och se vad det blir för tema till slut.
 
Detta betyder att jag kommer kunna få användning för denna, som jag köpte för drygt 1,5 år.
 
En kattstuga (fast var jag ska rymma den är en annan sak!) som jag har köpt från ZooPlus, en väldigt bra affär på nätet.
 

Kommentera här: