Det blev lite längre än jag hade tänkt mig

besöket idag hos Carina och hennes charmiga kull, men det blev mycket kortare än jag hade velat. Hade lätt kunnat stanna kvar där hela dagen och bara mysa med dessa underbara charmtroll som blir 3 veckor imorgon!
 
Här kommer några bilder på charmörerna men jag har dålig koll på vem som är vem och oftast har jag fotat i klunga. Gå istället till Carinas hemsida eller till hennes blogg för att få se flera bilder.
 
 
Jag fotade även Carinas andra katter. Först ut är ståtliga Zotik.

Sen kommer Mys pappa, charmiga Zummit.

och så en bild på Cherokee, från Mys första kull och alltså ett barnbarn till Zummit! Cherokee är så söt och otroligt lik sin morfar Zummit!

Men jag har ju glömt den viktigaste katten (just nu) och det är ju My. Detta kort är taget i samband med förlossningen, här har My förvärkar.

Avslutar med att visa upp ett klätterträd som Carina köpte till sina (s)katter. Det är tydligen väldigt populärt och just på denna bild ligger Zummit högst upp och Zotik en liten bit längre ner. Men jag har även sett att båda killarna har rymts tillsammans på samma "avsats" som Zotik ligger i på bilden. Dom är så söta tillsammans!
 
1 Carina:

skriven

Blir så glad att se hur jätte fina foton du tagit av mina fina
älsklingar
Du är så välkommen tillbaka och gosa med ungarna
och även dom stora.
Kram

Kommentera här: