Trötta katter

I helgen har vi haft besök och två av våra gäster busade ordentligt med Ella och Dolce, dom busade så mycket att Dolce la sig på sitt favoritställe (högst upp på klätterträdet i hallen) och slocknade där innan gästerna ens hann fara hem.
 
Ibland är Ella lite väl busig med Dolce, hon har svårt för att bara gå förbi Dolce utan man ser hur hon ligger och lurpassar och så hoppar hon på en intet ont anande Dolce. Häromdagen busade faktiskt Ella lite med Sakhi. Vad gäller Ella o Marussia så går det bra, ibland får Ella sig en omgång men oftast går det bra. Både Sakhi o Marussia brukar tvätta Ella.
 
När vi hade främmande i helgen hade vi satt undan katterna och även om det inte var någon allergisk som var med denna gång så kändes det bättre att göra så. Ella är nämligen en mycket snabb kattunge, som älskar att vara nära ytterdörren och försöka smita så fort hon bara kan.

En bild tagen på busfröken Ella under augusti månad.


 
Jag har inte suttit framför datorn särskilt mycket men det blir nog tid för det också. Jag har börjat med att gå igenom bilderna från Luleå-utställningen och ska snart skicka ut till alla ägare. Nu har i alla fall resultatet kommit från helgen. Jag har ju dock en hel del utställningar att berätta om. Jag har inte berättat med bilder från vare sig Luleå 2011, Umeå april 2012, Sundsvall 2012 och så nu Luleå 2012.

Kommentera här: