Besök hos Galgaliel och Anael

dvs Lady & Lufsen, från kull 4. Jag har redan skrivit och berättat att Annika var snäll och bjöd oss på en väldigt god 3-rätterslunch, men jag har inte visat bilder på vackra Lady och otroligt busiga Lufsen från det besöket.
 
Det är första gången jag säljer ett syskonpar och det är extra roligt att det är en av varje kön. De har fått samma uppfostran här hemma, samma mat etc och så fortsätter det hemma hos Annika. När kattungarna växte upp här så var det så kul att det oftast var just Lady & Lufsen som lekte ihop!
 
Lite kul är det att Lufsen som är stor och ståtlig (samt snygg) kille är lite mera blyg än Lady, i det fallet brås han på morbror Sakhi.
 
Lady brås verkligen på sin mor Marussia eftersom både Marussia och Lady är nätta och väldigt feminina och väldigt mycket "dam" ut i klorna.
 
Lufsen är en stor, stilig kille (nu kommer jag tyvärr inte ihåg några vikter på någon av dom) som har en ganska stark personlighet. Redan när jag var upp i Luleå aug 2011 pratade jag med Annika och sa att hon måste visa att det är hon som bestämmer och det har blivit så mkt bättre, även om han fortfarande försöker leka boss ibland.
 
Här kommer massa bilder på skönheterna, Lady är först ut.
 
 
Lady är en otroligt lugn o cool katt, Lars fick hantera henne hur hon ville utan att hon sa något. Ett väldigt härligt temperament på henne!
 
 
Bilder på Lufsen som verkligen är en busig hane.
Jag är ju lite svag för tassbilder så här kommer bilder på först Ladys tass och sen Lufsens tass.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: