Picasso o Dumle

förra veckan var vi o hälsade på Picasso (Michael från Änglakullen) o hans kompis raggdollen Dumle. Dumle är en väldigt imponerande herre med massvis av "det". Lugn, trygg o snällheten själv.

Jag hade inte träffat Picasso (o Dumle) sen kattens dag i november och då stannade jag inte så länge. Min man hade inte sett katterna sen vi var dit i somras, så för honom var det verkligen en stor skillnad.

Picasso har verkligen växt o blivit stor, även om han fortfarande ser liten ut bredvid Dumle. Här kommer en hel hög med bilder på katterna och vi börjar med Picasso.


Här ligger Picasso på ena balkongen, i klätterträdet.


Några bilder på vackra, charmiga Dumle. Kolla in hans maffiga tassar!


Här har både Dumle och Picasso fått äkta kattmynta så i synnerhet Dumle har legat och rullat lite på kattmyntan, samt förstås ätit den.


Bilder på killarna tillsammans.


Picasso är en väldigt busig kille fortfarande och ibland när Dumle tycker att han är för busig eller har fått för mycket uppmärksamhet kan han bita tag i nacken. Fast Picasso bryr sig inte om det.

1 Marie:

skriven

Fina killar, så roligt att se hur liten växer och blir stor.. även om nu Picasso inte helt kommit upp i kompisen Dumles storlek än <3



Kram

2 Marinettes:

skriven

Men jisses va' med hår hon har i öronen, så gulligt!

Kram!

Kommentera här: