Många bilder på Ella, del 2

När jag var hos Karin fotade jag såklart hela kullen men det blev en hel del kort på Ella så här kommer bara ett litet urval av kort på henne. Längtar o väntar otåligt på denna skönhet, det är tur vi har flera katter hemma som vi kan gosa med.

Eftersom Ella kommer bara ett par dagar före vi far till Sundsvall så kommer vi sätta upp dörren till vardagsrummet igen och så får Ella vara lite i karantän ett tag. Hon är ju såklart inte där själv heller utan ganska snabbt kommer Dolce få komma in dit.

Vad Dolce kommer tycka det ska bli roligt att få en riktigt busig kattunge. Dolce är så härlig att se på när hon ska busa upp Marussia eller Sakhi. När hon blir ivrig studsar hon - och så har hon alltid gjort! Älskade underbara Dolce!!

Här kommer nu många bilder på Ella (igen!).
1 Marie:

skriven

Helt underbara bilder på underbara Ella <3<3 Hon är otroligt lovande, och kommer att bli ännu mera fantastisk än hon redan är. Mig har hon virat runt sina vackra blå/golden tassar så jag skulle vilja hämta hem henne själv. Grattis till din underbara prinsessa, ser fram emot att träffa henne längre fram <3



Kram

Kommentera här: