Det har varit ett väldigt intensivt halvår

för mig, ett halvår som kulminerade i två otroligt jäktiga månader (maj/juni) och den stora finalen skulle vara Sundsvalls-trippen. Veckan efter skulle jag bara andas, få ihop Ella med våra katter och även hinna vara social.

Nu blev det inte så utan det blev en otroligt intensiv vecka som gjorde att jag knappt hann andas (ja, så kändes det i alla fall). Det är först nu (peppar, peppar....) som det börjar kännas som om det sakta börjar bli lugnt. Detta gör att luften har gått ut mig och att jag inte orkar något.

Som tex att skicka iväg bilderna till de katter som jag och framför allt mannen har fotat i Sundsvall. Bilder kommer så småningom även hit till bloggen, både från Sundsvall men även massa bilder från besök hos Mellon, men även Galgaliel och Anael (aka Lady o Lufsen). Jag har dock lagt in tre inlägg (om Jivara o Raphael - aka Finkel och ett om Ella) som kommer upp till veckan.

Det jag nu ska göra är att skicka iväg bilderna från utställningen och sen försöka få upp några fler bilder på Ella här i bloggen, för jag gissar att det är många som väntar på att få se bilder på vår lilla tjej.

Under veckan som har gått har Ella varit instängd i vardagsrummet. Hon har haft sällskap av Dolce och det har förstås gått bra med dom två. När Sakhi o Marussia har varit ute i kattgården har Ella/Dolce fått komma ut till hela huset. Ibland har Ella/Dolce fått vara ute i kattgården medan Sakhi/Marussia fått komma in i vardagsrummet.

Ett mobilkort från Ellas första natt. Som jag tidigare nämnt sov jag med henne i vardagsrummet och när jag vaknade låg hon vid mina fötter.


För ett par kvällar sen satte jag mig i kattgården med Ella/Dolce men även med Sakhi. Samt med mycket godis. Sakhi (som ju också gillar godis) kom och tog godis, morrade lite åt Ella och hoppade sen upp på en hylla. Dolce var väldigt ivrig på att få godis och tyckte att hon fick vänta väldigt länge på att få sitt godis.



Där satt vi 4 en dryg timme tills jag blev tvungen gå in pga värk. Eftersom det gick så bra så bestämde jag mig (efter att ha pratat med Sussie, tack vännen!) för att sammanföra alla 4 katterna på ett litet utrymme. Sagt och gjort, tvättstugan rensades på lite saker och alla 4 katterna badades (för att få samma lukt) och stängdes in tillsammans. Nu har dom varit där ett tag och peppar, peppar så går det bra. Det går tom så bra att inget händer! Dom respekterar varandra även om Sakhi/Marussia kan morra åt Ella och Marussia har även lappat till Ella.

Dom har fått äta Ellas torrfoder, alla 4, vilket såklart Dolce har uppskattat. Det finns såklart flera toalådor, vattenskålar och matskålar. Varje gång vi går in där så har dom fått lite godis, de senaste gångerna har dom fått kokt skinka. Ella har bra aptit och äter lika fort som Sakhi. Hon stal en hel skiva skinka och glufsade i sig den på en mkt kort stund.

För att få katterna att göra upp rangordningen en gång för alla (eg gillar jag inte detta men jag tror att det är snabbaste/smidigaste lösningen) så har jag nu plockat bort Dolce.

Dolce o Ella går som sagt otroligt bra ihop. Dom hoppar o busar väldigt mkt. När jag nu plockar bort Dolce (som blev lite ledsen över att inte ha sin buskompis Ella) så förväntar jag mig att Ella kommer gå till antingen Sakhi eller Marussia. Fotot taget på Sundsvalls-utställningen.

Kommentera här: