Igår

så plockade vi bort lekhagen, dom har fått lov att vara ute nattetid ändå. Vi dammsög och satte fram den stora toalådan (som Marussia, Dolce använder) bredvid Yin & Yangs nya lite större än baby-kattlådan. Idag upptäcker jag att båda kattungarna är på den stora kattlådan.

Vi har visserligen en ny dammsugare som inte låter så högt men dammsugaren brukar ändå vara rätt farlig att gå nära men båda två var faktiskt väldigt duktiga på att vara rätt så närgångna och en av dom (tror det var Yang) gjorde små utfall mot dammsugaren, precis som mamma Marussia.

Vi har tagit tillbaka klösträdet o det säger bara svisch så är båda två högst upp. Vi har inte hunnit lära dom att slå volter men det går alldeles utmärkt att gå ner med huvudet före och sen hoppa sista biten. Tokiga småstollarna.

Sakhi får nu hålla tillgodo med tronen, dock inte i vardagsrummet utan i hallen såklart.


Grannfrun var över igår och tittade på kattungarna, dom har hunnit växa till sig bra sen sist hon var här. Nu var dom dock trötta men efter att ha fått smaka kokt skinka så vaknade dom till ordentligt och sprang som bara den. Yin tar pinnar och beter sig nästan som en hund, när hon har dragkamp om pinnen. Yang hon ställer upp sig på sidan för allt och alla. Dom är sååå charmiga just nu.

Igår fick dom smaka fisk och det var väldigt, väldigt gott.

På söndag kommer Yins familj och då hoppas jag att även storhusse kan följa med o se dessa två små galningar.
1 Lotta:

skriven

Har ni köpt en dammsugare med 68 db? Funderar på att köpa en sådan men undrar om den är så tyst som reklamen säger?

Kommentera här: