Kort uppdatering

Det har gått fortare än förväntat att få ihop Sakhi o Marussia igen. Natten till söndag fick hon vara själv i vardagsrummet för att verkligen förstå att hon inte längre hade kattungar. I söndags tog vi på henne sele o koppel och vallade henne på nedre plan.

Hon var jätteduktig när hon mötte Sakhi, dom hälsade snällt på varandra och Sakhi hängde efter henne ett tag. Att äta nära varandra gick också bra. Natten mot måndag bytte vi så att Sakhi fick vara själv i vardagsrummet så att han också skulle förstå dels att kattungarna hade flyttat men även att det var OK för honom att vara i vardagsrummet igen.

Han var lite orolig i början stackarn men det har gått bättre o bättre. Inatt har dörren varit öppen till vardagsrummet. Dolce har nog legat på sitt favoritställe (högst upp på klätterträdet i hallen), Sakhi har legat i husses säng och Marussia har varit med äldsta sonen.

Vad beträffar Yin o Sunny är det svårt att tänka sig att det bara är ett par dagar sen dom flyttade. På något sätt känns det som så mycket längre. Det är väldigt skönt att höra/läsa att allt har gått bra för båda tjejerna.

Vad som återstår här hemma är att plocka undan efter kullen, dvs ta bort sandlåda, de flesta leksaker, matskålar, vattenfontänen (som Jivara ska ha) etc.

Jag ser fram emot att få börja ta fram alla gardintyger jag har köpt så jag kan klippa till dom o börja sy. Det fanns inte på kartan att lägga ut tyg o klippa till när Yin o Sunny bodde här. De små "ligisterna" tog det som en utmaning bara att ha en löpare på bordet.

Kommentera här: