Första julen för Ella

I år valde jag att julpynta mkt mindre än jag brukar och detta med tanke på Ella Bella. Det står bara mjuka saker i fönstren, förutom bakom soffan där hon inte så lätt kan riva omkull saker.
 
Vi tog fram granen och lät den vara ett dygn innan vi sen klädde den. Första tiden var den såklart väldigt spännande men nu har hon nog inte varit på julgranen på kanske 2 dygn!
 
Jag tycker att Ella har varit riktigt duktig, hon har bara tagit sönder en sak för oss och det är klart att det hängde och dinglade så frestande för henne, även om vi "flyttat upp" sakerna lite i granen.
 
En liten bildserie på Ella från julafton, som är sååå oskyldig så. Hon är inte alls ute på rackartyg utan tvärtom är hon som tjuren Ferdinand, som bara vill sitta och lukta på granen.
 
1 Linnea:

skriven

Jag har köpt stjärnfiltret billigt på 24.se som har bra utbud på billiga kameratillbehör!
Dom har även macroringar till objektiv till riktigt bra priser!!

Ja, visst är hon vacker, självklart tycker jag/vi det eftersom det är våran katt, så det är alltid kul när någon annan också tycker det!
Hon blir verkligen så otroligt maffig på vintern med all päls osv!
Nä Lillan bor inte alltid hos oss, Smilla är inte så förtjust i den lilla krabaten tyvärr, så Lillan får bo hos Johans föräldrar så vi ändå träffar henne ofta!
Men om dom är borta mycket och så så har hon bott hos oss, och nu under julen var det lättast så då johans syskon hade med sig både katter och hundar på julafton!
Men nu är Lillan tillbaka hos johans föräldrar och då blir Smilla snabbt sig lik igen!
Självklart får du använda bilderna i din blogg! Det går jättebra!
Kramar från oss alla

2 Annika:

skriven

Tack för kommentaren.Lady kan inte ha den för hon är för liten. Hoppas att ni får ett riktigt gott slut och gott nytt år.kram från Annika och The catsanders.

Kommentera här: