Utställning i helgen

Äntligen så är det dags för årets första utställning. Det ska bli så otroligt kul att få träffa alla trevliga utställare igen!!

Jag har idag varit o hjälpt till lite grann inför själva utställningen. Det blev inte så mycket eftersom mycket redan var gjort. Däremot blir det så att alla BJK:are stannar kvar på söndagen och fixar undan allt redan då. Är man många som hjälps åt så går det ju väldigt fort.

Jag har bokat burar, inte helt lätt då det är flera fertila hanar denna helg. Jag har satt dom på varsitt hörn och hoppas att dom får det bra där. Jag ställer ut Sakhi o Marussia, Ella får vänta till Luleåutställningen (sista helgen i aug) innan det är premiär för henne.

Vi sitter på rad G och H, vi sitter mot butikerna på andra sidan väggen när man kommer in vid entrén. På lördag sitter jag i informationen mellan kl 08-10. På söndag sitter jag redan mellan kl 06-08, sen är jag nog mest vid buren. Kom gärna förbi o säg hej, det är alltid trevligt!

Vi badade ju Marussia igår och det var inte roligt för henne. Hon frös rejält, stackars Marussia. Hon lade sig på soffbordet under lamporna för att få lite värme (hon har tappat så otroligt mycket päls denna vår) och sen la hon sig hos husse som satt med laptopen. Varmast och skönast (?) var det att ligga på laptopen! Vår tokiga gumma.

Nu ska jag fixa det sista inför utställningen, äta och sen fara o klä buren innan det blir en tidig kväll. Det blir ingen uppdatering förrän efter helgen!

Önskar er alla en riktigt trevlig helg, för det kommer jag att ha!

Lägger upp en bild från Sundsvalls-utställningen, en mycket typisk bild. Marussia ligger helt avslappnad medan Sakhi är lite mer blyg (dag 1).

Kommentera här: