En fullspäckad dag

har det varit idag. Bla har Yins familj (förutom husse som blev tvungen att stanna hemma) varit här och hälsat på. Nu var det ju tråkigt att vi bara har två kattungar som 4 ska dela på men Dolce ställde tur nog upp och var gosig - som vanligt.

Jag har frågat om lov och kommer lägga upp bilder av de tre hussar som var med, jag hinner dock inte ikväll tyvärr.

Utöver det har jag och yngsta sonen hunnit vara iväg en sväng o bla hälsat på Jivara, som har blivit så fin. Men det är lite lustigt - inga av våra katter som har varit hos min mamma vill (när vi kommer o hälsar på) visa hur mycket dom tycker om henne. I vanliga fall sitter katten mycket hos mamma och de två har långa samtal. Men både Sakhi o nu Jivara vill inte vara hos henne några långa stunder (ja, alltså när vi är där) och absolut inte när mamma sitter i fåtöljen i vardagsrummet. Tokiga katter.

Sakhi ligger gärna på kattungarnas klätterträd/tunnan, det som för tillfället står i hallen. Här är det dock Dolce som ligger på klätterträdet/tunnan.


Här ligger Sakhi många timmar/dag och kan se in till vardagsrummet, som lockar så otroligt mycket. Innan vi flyttade ut klätterträdet/tunnan (för att vi inte har haft tid ännu att lära kattungarna göra en volt) så stod det i vardagsrummet. En dag när jag kom dit in, efter att ha hämtat en sak, låg Sakhi där och bara myste.  Det är synd om Sakhi som är så himla gosig och vill ha mycket mys o kärlek.

Det har funkat bra att ha dörren på glänt när kattungarna sover eller är i lekhagen så idag gjorde jag samma sak. Helt plötsligt hör jag att Marussia blir förbannad på Sakhi och jag hinner se att stackars Sakhi är i vardagsrummet.

Jag vet inte om han saknade mig eller bara ville in hit men Marussia tände direkt. Jag hann inte fånga Marussia som tur nog inte jagade iväg honom så långt innan hon vände om till sina kattungar. Nu blir det verkligen till att se till att dörren alltid är stängd. Sen får vi se vad som händer, om Marussia fortfarande kan trycka sig mot Sakhi när hon kommer ut från vardagsrummet eller om hon ska hoppa på honom då.

Ikväll blir det mycket tv och imorgon blir det nog inte så mycket tid framför datorn heller. Ska tidsinställa ett inlägg som kommer upp imorgon i alla fall.

Avslutar med ett kort på vår underbara myspropp Sakhi. Kortet är taget för drygt 1,5 månad sen när han absolut skulle inviga vår nya stol.

Kommentera här: