Skruttgummor

brukar jag kärleksfullt kalla tjejerna. Marussia är bitvis en mycket social katt, älskar vara hos yngsta sonen men kan lika gärna vara för sig själv och sova i handfatet eller på torktumlaren.

Dolce går inte undan på samma sätt, ett av hennes favoritställen att sova på är matbordet. Jag hann bara byta duk så låg lill-skruttan där på en gång!


Den gamla duken la jag tillfälligt på golvet i tvättstugan, eftersom jag måste försöka få bort allt katthår från den. Det är snyggt med filtlöpare, men kanske inte lika snyggt när man har fullt med katthår. Marussia tycker att den är jätteskön och varm att ligga på - och här måste jag be om ursäkt för ljuset på bilderna.


Jag letar just nu bra förvaringslådor för att kunna göra i ordning på "kontoret" och jag köpte några stycken som visserligen inte passar dit men som passar bra till annat. När jag sorterar lite saker så kommer Dolce, såklart vem annars?!, och lägger sig i korgen. Även om korgen är fylld med saker tycker hon att det är "hennes" korg så hon brukar ligga där och ibland även dra dit en vippa. Även här blev det tyvärr konstigt ljus....

Kommentera här: