Under veckan som gått

så har vi tagit fram sandlåda, vatten och småttingarna har fått prova lite smakportioner. Nu äter dom från tallrik, både köttfärs och lax uppblandad med mousse, från Royal Canin. Idag fick dom äta så mycket köttfärs dom ville och till slut var båda två så mätta att dom inte orkade äta upp allt.

Sakhi blev igår skrämd av något och han är ju lite småskvättig så han rusade rakt in i lekhagen som rubbades. Sjävklart ska Jivara då försvara sina ungar så hon jagade honom och sa nog en hel del fula ord till honom. Efter en stunds lugn vila kom Sakhi försiktigt in i vardagsrummet igen. När han var ca 2 meter från lekhagen anföll Jivara igen och denna gång förklarade Jivara nog väldigt tydligt vad som skulle hända om han inte höll sig borta ett längre tag.

Det slutade med att Sakhi fick sova i sovrummet med mig och sen med mannen (som har jobbat natt). Nu är alla katterna ute och lugnet råder ännu en gång, får väl se hur länge det varar denna gång.  Blir det fortsatta strider så har vi tur nog min mamma som gärna tar hand om Sakhi ett par dagar.

Sandlådan tog vi in i början av veckan och Gabbana har varit väldigt intresserad av den, han har krafsat ett par ggr och satt sig ner men utan resultat. Igår kissade han dock 2 ggr. Tänk att man kan bli glad av så lite.   Dolce är lite efter men det kommer säkert snart även för henne.

Jag har många bilder att visa, både från D&G men även ett kattbesök jag gjorde i torsdags. Det får dock vänta ett par dagar, måste göra lite andra saker först.

På måndag kommer nya kort på D&G och vi får se om det går få kullkort på dom.  Gabbana låg hos Jivara idag och hon skulle tvätta honom, Gabbana var bara busig och "uppkäftig". Sparkade Jivara i ansiktet, med både fram- o bakben etc. Hon fick säga till honom på skarpen ett antal gånger innan han till slut lugnade ner sig. Dolce skulle aldrig göra såna saker - ja, inte ännu i alla fall!

Kommentera här: