Hemma igen

och vi har haft en otroligt aktiv semester, sola har vi inte riktigt hunnit med.  Tidiga morgnar, sena kvällar. Lite jobbigt ibland men vi har verkligen fått mycket gjort på kort tid.

Huset stod kvar men Jivara hade lyckats rymma 2 ggr, på samma dag. För tillfället är hon därför hos min mamma och där tar hon det lugnt, passar på att njuta av att vara ensamkatt och bli rejält bortskämd.  Imorgon kommer (förhoppningsvis) det nya taket på plats och då kommer det inte gå att rymma mera.

Imorgon ska vi även bada Sakhi och Marussia inför helgens utställning. Jag hoppas att det kommer gå bra och håller tummarna för att både Sakhi o Marussia tar titel.
1 Marinettes:

skriven

Välkommen hem "borta bra men hemma bäst" hos katterna.

2 Linnea, Johan och Smilla:

skriven

Självklart får du lägga ut bilder på Smilla! Hur mycket du vill:) Ja hon är verkligen så go.. hon har börjat komma och lägga sig i knät frivilligt vilket hon aldrig gjort tidigare! Det är inte så ofta, men ett par gånger i veckan! och det är ju otroligt mysigt! Och vi får så mycket beröm för henne när folk tittar förbi, dom tycker att hon är vacker! stolt matte

Hoppas det är bra med alla era katter också!

Kommentera här: