Våra katter

Har länge tänkt uppdatera lite på bildfronten men det har varit så mycket runt omkring mig/oss ett tag. Här kommer i alla fall några utebilder på våra underbara katter. Så här kan det se ut när katterna är ute samtidigt (vilket dom ju oftast är). Längst fram är Marussia, sen Sakhi och längst bort (med Sakhis koppel på sig) ligger Jivara. Självklart sitter någon av oss ute för att ha koll på när dom trasslar in sig.


En bild på vackra Jivara, som roligt nog börjat gå upp i vikt. Man ser hennes favoritleksak till vänster, en svart pinne. Hon ♥ att man drar den i gräset. Det enda jobbiga är att vår lilla "galning", dvs Marussia, snabbt rusar dit och vill busa.


Sakhi älskar också att vara ute, ofta sitter/ligger han och bara blundar. Denna sommar har han fångat många fjärilar och trollsländor. Förutom att fånga insekter så älskar han att jaga vattenstrålar. Då springer han och även fastän han blir blöt så bekymrar det honom inte ett dugg!  Här har han fått syn på något intressant.


Marussia, vår högt älskade lilla "galning". Galning brukar vi kärleksfullt kalla henne för hon är på hela tiden! Hon är en riktig kurr-maskin och älskar att prata. Oftast har hon så mycket bus i benen att hon tycker det är jobbigt att vara stilla mer än korta stunder. Hennes absoluta favoritleksak är också det en pinne, men helst ska man inte vara i gräs. Det är roligare om man håller till på altan eller inomhus.



Sen vi kastrerade Sakhi har han upptäckt hur gott det är med mat. Nu för tiden så kommer han, även om vi inte ropar hans namn! Det räcker att vi står i köket och ropar ett namn så kommer han.

Vi har tidigare haft torrfodret stående på köksgolvet men det fick vi sluta med då han gnagde sönder förpackningarna och kom åt maten. När vi flyttade det till en stor kasse så såg det ut så här, samma kväll.



Till slut såg det ut så här


dvs, han står med huvudet före i kassen där vi har torrfodret.

Kommentera här: