Sakhi, vår myskille

Jag saknar ord för hur underbar Sakhi är! Jag har ju nämnt flera gånger nu att han är lite konfunderad över kattungarna. Han tvättar dom lite lätt, täcker över mer noga i sandlådan (om dom har slarvat) och nu på slutet har kattungarna börjat upptäcka honom också. Dom nosar gärna - nos mot nos - på varandra. Sakhi har ju även börjat busa lite med dom men vi är lite oroliga (i onödan!) att han ska vara lite hårdhänt så här i början.

Idag låg Sakhi i katt-kojan och tvättade sig. Ferrari satte sig utanför och tittade på. Efter ett tag kommer Marussia som också sätter sig och tittar på. Sen hann jag inte med förrän Marussia hade hoppat rakt in i katt-kojan. 

Första bilden hann inte externa blixten riktigt med tyvärr....

Det första han gjorde var att lägga tassen över henne för att hålla fast henne när han slickar henne. Så underbar kille vi har! Ferrari sitter kvar och ser lite lätt förbryllad ut över alla kort jag tog.


Så här såg det ut när Marussia hade lagt sig tillrätta. 


Idag har Sakhi varit hos veterinären för vaccination, han sa ingenting när han fick sprutan. Han är så duktig Sakhi, det enda som är tråkigt är att han har övergett mig och mannen. Dvs han sover inte längre i vår säng. Det beror på att vi har lagt ut en madrass under trappan (vi har klinkersgolv och trappstegen är öppna) så att om någon kattunge lyckas ta sig ut över avspärrningen (vilket Bugatti gjorde med den lägre avspärrningen) så landar dom i alla fall mjukt.  Att det är mjukt och skönt tycker Sakhi, han ligger där numera varje natt! 

Kommentera här: